Eriksdals Trafikskola Globen

Välkommen till trafikskola Globen närmare bestämt eriksdal i hjärtat av Södermalm. Hit kommer dom som är redo och vill ta körkort. Eriksdals trafikskola Globen är måna om god trafiksäkerhet och erbjuder därmed gedigna körkortsutbildningar där vi alltid startar med att gå igenom grunderna i att köra bil på ett trafiksäkert sätt.

Eriksdals Trafikskola Globen

Hos oss har vi ett stort driv och ständigt strävar efter att alla våra kunder oavsett bakgrund eller diverse svårigheter ska känna sig välkommen att börja övningsköra hos oss.

Vi har stor förståelse för människors olikheter och har därför satt ihop en individanpassad körkortsutbildning efter dina behov.

Eriksdals trafikskola Globen genomför våra körkortsutbildningar på svenska men vi kan även i vissa fall anpassa oss. Alltså anpassa oss till de elever som vill ta det på engelska om det känns tryggast för dig.

Vi är en trafikskola Stockholm som alltid sätter våra elever i fokus och vill gärna att eleven ska vara med och utvärdera både sig själva och trafiklärarna efter varje avslutad lektion.

Trafiksäkerhet är viktigt för oss och det alltså något som vi jobbar hårt för. Vikten av att arbeta på ett pedagogiskt och tydligt sätt blir således ännu viktigare och det är genom det arbetssättet vi arbetar efter.

All erfarenhet och kunskap som vi besitter så har vi en stark tro på att Eriksdals trafikskola Stockholm kan genom en god kommunikation även trivsel blir din trafikskola Globen som tillsammans med dig ska se till att uppfylla dessa krav.

Som ett led i att skapa trivsel hos oss så gör vi alltid vårt yttersta för att drömmen om körkort ska bli till verklighet och så bra som möjligt på alla plan.

Det vill säga att vi ständigt strävar efter att vår bedömning ska vara pålitlig och trovärdig. Med andra ord ser vi att potentialen finns att klara av en uppkörning så kommer vi på trafikskolan att påtala det för dig som elev. Alltså så kommer vi säga att vi anser att du är redo för att boka tid till teori och körkortsprov.

Körskola Globen

Har du tankar på att ta körkort och bor i Globen eller runt om Södermalm i Stockholm så har du hittat helt rätt. Vi på Eriksdals körskola globen står redo för att utbilda dig till att bli en bra chaufför med mycket kunskap i såväl teori som att köra bil.

Genom att kontakta oss och eventuellt börja övningsköra på våran körskola i Globen kommer ge dig en känsla av frihet efter avslutad körkortsutbildning förutsatt att du klarat av alla delmoment som krävs.

Användare som har registrerats sig hos oss ska alltid ge sitt samtycke hos oss vill vi vara en del av det arbetet och följa dig från start till mål.

Så är du trött på att vara beroende av andra eller att lokatrafiken inte längre räcker till så tveka inte att kontakta oss med en intresseanmälan för B-körkort.

Det finns många valmöjligheter när det kommer till att ta körkort i Stockholm eftersom att utbudet av trafikskolor är stort vilket gör att valet för dig blir svårare.

Det är därför vi är jätte glada att du har hittat hit för våran körskola i Globen kommer inte att göra dig besviken om du gillar kvalité och ett gott bemötande med bra kommunikation.

Drivkraften hos oss är att alltid sikta högt där vi kan nå våra mål vilket alltså är att vara ett förstahands val för alla som letar efter körskola i Globen och runt om i Stockholm.

Med det sagt levererar vi körkortsutbildningar av högsta kvalité. Dessutom har du som elev inte några transportsträckor till våra övningsområden. Alltså alla övningsområden sker i direkt anslutning till trafikskolan där vi alltid börjar med grunderna.

Användare som har registrerat sig hos oss ska alltid ge sitt samtycke vid registrering. Användaren ger då sitt samtycke till att Personuppgiftsansvarige behandlar uppgifterna efter ändamålet som tidigare nämnts.

Personen i fråga samtycker även till att personuppgifterna samlas in av oss i samband med att personen registrerar sig och använder sig av tjänsten även om det sker genom en tredje part det vill säga facebook alternativt linkedin.

Slutligen ger även personen samtycke till att personuppgiftsansvarige samlar in offentligt tillgängligt information om personen och sammanställer dom för användning i rekryteringsändamål.

Bäst trafikskola Globen

Vi är självklart medlemmar i STR – Sveriges Trafiklärarutbildares Riksförbund, vi ser det som en kvalitetsstämpel att vi är en trafikskola som är seriösa och leverar kvalité samt följer de regler och riktlinjer som råder.

För att nå våran vision om att vara bäst så krävs det hårt arbete med stort fokus vid varje körtillfälle för både dig som elev såsom oss som trafiklärare. Våran teori är att genom detta arbetssätt kommer kunna genomföra körkortsutbildningen på bästa och det mest effektivaste sätt som är tänkbart.

Det kommer även genom en god kommunikation mellan trafikläraren och eleven medföra en större trygghet och lugn därmed ökar din prestationsförmåga avsevärt.

Eriksdals trafikskola Stockholm tar din utbildning till en ny dimension. Här ser vi ständigt till att du som elev får återkoppling under hela din körkortsutbildning och mycket mer därtill.

Vi brukar alltid starta upp med att du som elev delar med dig av dina även dina tidigare erfarenheter i att köra bil. Därefter anpassar vi oss alltså efter dina förmågor och lägger upp en planering för hela din körkortsutbildning.

Vi har ett brett urval av möjligheter såsom singellektioner och även körkortspaket så vi försäkrar att det alltid finns något som kan passa dig.

Vi vill avslutningsvis upplysa alla våra nuvarande elever såsom gamla att vi inte tar ut några extra lektioner vilket leder till att det blir gynsamt både för dig och din plånbok och även för vårat rykte som trafikskola i Stockholm.