Trafikskola Globen

Trafikskola i Globen

Proffesionell trafikskola i Globen som har många år på nacken i brancshen. Vi förverkligar dina drömmar och riktar oss till er som vill ta B-körkort.

Trafikskola i Gullmarsplan

Intresserad av att ta körkort

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast
Din trafikskola i Globen – Eriksdals trafikskola

Välkommen till oss vi är en trafikskola i Globen som har ett stort driv och ständigt strävar efter att alla våra kunder oavsett bakgrund eller diverse svårigheter ska känna sig välkommen att börja övningsköra hos oss. Vi har stor förståelse för människors olikheter och har därför satt ihop en individanpassad körkortsutbildning efter dina behov. Vi på Eriksdals trafikskola i Globen genomför våra körkortsutbildningar på svenska men vi kan även anpassa oss till de elever som vill ta det på engelska om det känns tryggast för dig.

Alla som arbetar på Eriksdals trafikskola i Globen känner oss peppade och har ett stort engagemang och ser verkligen framemot att ta sig an många nya elever som som vill att sin dröm om ett körkort blir till verklighet.  Vi är en trafikskola i Stockholm som alltid sätter våra elever i fokus och vill gärna att eleven ska vara med och utvärdera både sig själva och trafiklärarna efter varje avslutad lektion.

Trafiksäkerhet är väldigt viktigt för oss och det är något som vi på Eriksdals trafikskola i Globen jobbar hårt för. Vikten av att jobba på ett pedagogiskt och tydligt sätt blir desto viktigare och det är genom det arbetssättet vi jobbar utefter. Även trafikverket och samhället ställer höga krav på alla som framför ett fordon. Med all vår erfarenhet och kunskap så tror vi på  Eriksdals trafikskola i Stockholm att genom en god kommunikation och trivsel så är vi din trafikskola i Globen som tillsammans med dig ska se till att uppfylla dessa krav.

Som ett led i att skapa trivsel hos oss så gör vi alltid vårt yttersta för att drömmen om körkort ska bli till verklighet och så bra som möjligt på alla plan det vill säga att vi ständigt strävar efter att vår bedömning ska vara trovärdig. Med andra ord så fort vi ser potentialen till att du skulle kunna klara av en uppkörning så kommer vi på trafikskolan att påtala det för dig att enligt våran bedömning anser vi att du är redo för att boka tid till teori och körkortsprov.

Körskola i Globen

Har du tankar på att ta körkort och bor i Globen eller runt om Södermalm i Stockholm så har du hittat helt rätt. Vi på Eriksdals körskola i globen står redo för att utbilda dig till att bli en bra chaufför med mycket kunskap i såväl teori som att köra bil.

Genom att kontakta oss och eventuellt börja övningsköra på våran körskola i Globen kommer ge dig en känsla av frihet efter avslutad körkortsutbildning förutsatt att du klarat av alla delmoment som krävs. Vi på Eriksdals trafikskola i Globen vill vara en del av det arbetet och följa dig från start till mål. Så är du trött på att vara beroende av andra eller att lokatrafiken inte längre räcker till så tveka inte att kontakta oss med en intresseanmälan för B-körkort. 

Det finns många valmöjligheter när det kommer till att ta körkort i Stockholm eftersom att utbudet av trafikskolor är stort vilket gör att valet för dig blir svårare. Det är därför vi är jätte glada att du har hittat hit för våran körskola i Globen kommer inte att göra dig besviken om du gillar kvalité och ett gott bemötande med bra kommunikation.

Vi siktar alltid högt och vill i alla lägen vara ett förstahands val för alla som letar efter körskola i Globen och runt om i Stockholm, vi levererar körkortsutbildningar av högsta kvalité. Hos oss har även du som elev inte några transportsträckor till våra övningsområden utan de sker i direkt anslutning till trafikskolan där vi börjar med grunderna.

Prislista

Handledarutbildning i Stockholm

Körkortspaket

Bästa trafikskolan i Globen

Vi är självklart medlemmar i STR – Sveriges Trafiklärarutbildares Riksförbund, vi ser det som en kvalitetsstämpel att vi är en trafikskola som är seriösa och leverar kvalité och följer de regler och riktlinjer. Genom STR – elevcentralen använder vi oss av utbildningskort som vi efter varje lektion fyller i tillsammans. I dessa utbildningskort går vi igenom om vad vi har gjort samt gör en planering av vad som ska göras vid nästa lektionstillfälle.

För att nå våran vision om att vara bäst så krävs det hårt arbete med stort fokus vid varje körtillfälle för både dig som elev såsom oss som trafiklärare. Våran teori är att genom detta arbetssätt kommer kunna genomföra körkortsutbildningen på bästa och det mest effektivaste sätt som är tänkbart. Det kommer även genom en god kommunikation mellan trafikläraren och eleven medföra en större trygghet och lugn därmed ökar din prestationsförmåga avsevärt.

Eriksdals trafikskola i Globen tar din utbildning till en ny dimension. Vi ser till att du ständigt får återkoppling under din körkortsutbildning och mycket mer därtill. 

Vi brukar alltid starta upp med att du som elev delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper av att köra bil och och vart du eventuellt har lärt dig innan besöket hos oss och därefter anpassar vi oss efter detta och lägger upp en planering för hela din körkortsutbildning.

Vi har ett brett urval av möjligheter såsom singellektioner till körkortspaket så vi försäkrar att det alltid finns något som kan passa dig. Vi vill avslutningsvis upplysa alla våra nuvarande elever såsom gamla att vi inte tar ut några extra lektioner vilket leder till att det blir gynsamt både för dig och din plånbok och även för vårat rykte som trafikskola.  

Trafikskola i Stockholm Eriksdal

Vetegatan 7
118 59 Stockholm

0739-942785
info@eriksdalstrafikskola.se

Copyright © 2019 | Eriksdals trafikskola av Patrik