eriksdals trafikskola globen

Eriksdals Trafikskola Globen

Just nu har du möjligheten att med Erikdals Trafikskola Globen ta körkort både snabbt och billigt. Många unika erbjudanden gör att körkortet blir billigare. Alla våra körkortspaket kan även utnyttjas som intensivkurs, du som elev väljer ditt eget tempo.

Ta körkort med en intensivkurs i Stockholm

Välkommen till våra intensivkurser för dig som ska ta körkort, intensivkurs hos Eriksdals Trafikskola i Stockholm – den snabbaste och mest effektiva vägen till ditt körkort!

8st körlektioner à 30min

Obegränsade datatester

👉 Alla körkortserbjudanden kan utnyttjas som intensivkurs, det vill säga att du som elev själv väljer hur intensivt du vill köra.

1st Testlektion à 60min

Med en testlektion hos Erikdals Trafikskola Stockholm kan du testa dina kunskaper i att köra bil samtidigt som du för en liten peng ges möjlighet att testa oss som trafikskola.

22st körlektioner à 30min

Obegränsade datatester

👉 Alla våra körkortspaket kan användas som intensivkurs, det vill säga att du som elev väljer själv hur intensivt du vill köra.

Testlektion

Ta chansen att ta körkort billigt samtidigt som du får en inblick i hur vi jobbt. Kom igång för häpnadsväckande 399:- för en testlektion på 60 min. Resten sköter vi, det vill säga.

Testar dina kunskaper i att köra bil. Gedigen utvärdering från en utbildad trafiklärare. Tips inför kommande uppkörning.

Eriksdals Trafikskola nära Globen

Eriksdals trafikskola Globen är en trafikskola i Stockholm, närområdet till globen. Hos oss är vi måna om god trafiksäkerhet det vill säga att man ska känna sig trygg och säker bakom ratten och även med oss som trafikskola. Testlektionen är bara startskottet på din resa till körkortet. Många val av körkortspaket finns att tillgå. Eriksdals trafikskola globen hjälper dig hela vägen.

Körkortspaket

11,195:-

Körkortspaket

21,695:-

Eleven i fokus

Hos oss har vi ett stort driv och strävar ständigt efter att alla våra kunder oavsett bakgrund eller diverse svårigheter ska känna sig välkommen att börja övningsköra hos oss.

Vi har stor förståelse för människors olikheter och har därför satt ihop en individanpassad körkortsutbildning efter dina behov som alltså innebär att vi i största möjliga mån anpassar oss till efter dig.

Vi är en trafikskola i Stockholm som alltid sätter våra elever i fokus och vill gärna att eleven ska vara med och utvärdera både sig själva och trafiklärarna efter varje avslutad lektion.

All erfarenhet och kunskap som vi besitter så har vi en stark tro på att vi kan genom en god kommunikation även trivsel få bli din trafikskola Globen som tillsammans med dig ska se till att uppfylla dessa krav.

Ta körkort på både svenska och engelska

Eriksdals trafikskola Globen genomför våra körkortsutbildningar på svenska men vi kan även här alltså anpassa oss genom att undervisa på engelska. Trafiksäkerhet är viktigt för oss och det alltså något som vi jobbar hårt för. Vikten av att arbeta på ett pedagogiskt och tydligt sätt blir således ännu viktigare och det är genom det arbetssättet vi arbetar efter. Som ett led i att skapa trivsel hos oss så gör vi alltid vårt yttersta för att drömmen om körkort ska bli till verklighet och så bra som möjligt på alla plan.

Det vill säga att vi ständigt strävar efter att vår bedömning ska vara pålitlig och trovärdig. Med andra ord ser vi att potentialen finns att klara av en uppkörning så kommer vi på trafikskolan att påtala det för dig som elev. Alltså så kommer vi säga att vi anser att du är redo för att boka tid till teori och körkortsprov.

Trafikskola i närheten av Globen – En känsla av frihet

Har du tankar på att ta körkort och bor vid Globen eller runt om Södermalm i Stockholm så har du hittat helt rätt. Vi på Eriksdals körskola globen står redo för att utbilda dig till att bli en bra chaufför med mycket kunskap i såväl teori som att köra bil. Genom att kontakta oss och eventuellt börja övningsköra på våran körskola i Globen kommer ge dig en känsla av frihet efter avslutad körkortsutbildning förutsatt att du klarat av alla delmoment som krävs.

Trafikskola i närheten av Globen – En känsla av frihet

Användare som har registrerats sig hos oss ska alltid ge sitt samtycke hos oss vill vi vara en del av det arbetet och följa dig från start till mål. Så är du trött på att vara beroende av andra eller att lokatrafiken inte längre räcker till så tveka inte att kontakta oss med en intresseanmälan för B-körkort.

Det finns många valmöjligheter när det kommer till att ta körkort i Stockholm eftersom att utbudet av trafikskolor är stort vilket gör att valet för dig blir svårare. Det är därför vi är jätte glada att du har hittat hit för våran körskola i Globen kommer inte att göra dig besviken om du gillar kvalité och ett gott bemötande med bra kommunikation.

Ta körkort på både svenska och engelska

Drivkraften hos oss är att alltid sikta högt där vi kan nå våra mål vilket alltså är att vara ett förstahands val för alla som letar efter körskola i Globen och runt om i Stockholm. Med det sagt levererar vi körkortsutbildningar av högsta kvalité. Dessutom har du som elev inte några transportsträckor till våra övningsområden. Alltså alla övningsområden sker i direkt anslutning till trafikskolan där vi alltid börjar med grunderna.

Bäst trafikskola Globen

Vi är självklart medlemmar i STR – Sveriges Trafiklärarutbildares Riksförbund, vi ser det som en kvalitetsstämpel att vi är en trafikskola som är seriösa och leverar kvalité samt följer de regler och riktlinjer som råder.

För att nå våran vision om att vara bäst så krävs det hårt arbete med stort fokus vid varje körtillfälle för både dig som elev såsom oss som trafiklärare. Våran teori är att genom detta arbetssätt kommer kunna genomföra körkortsutbildningen på bästa och det mest effektivaste sätt som är tänkbart.

Det kommer även genom en god kommunikation mellan trafikläraren och eleven medföra en större trygghet och lugn därmed ökar din prestationsförmåga avsevärt.

Eriksdals trafikskola Stockholm tar din utbildning till en ny dimension. Här ser vi ständigt till att du som elev får återkoppling under hela din körkortsutbildning och mycket mer därtill.

Trafikskola i Stockholm kör Volvo v60

Vi brukar alltid starta upp med att du som elev delar med dig av dina även dina tidigare erfarenheter i att köra bil. Därefter anpassar vi oss alltså efter dina förmågor och lägger upp en planering för hela din körkortsutbildning.

Vi har ett brett urval av möjligheter såsom singellektioner och även körkortspaket så vi försäkrar att det alltid finns något som kan passa dig.

Vi vill avslutningsvis upplysa alla våra nuvarande elever såsom gamla att vi inte tar ut några extra lektioner vilket leder till att det blir gynsamt både för dig och din plånbok och även för vårat rykte som trafikskola i Stockholm.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.