Trafikskola i Stockholm kör Volvo v60

Trafikskola Södermalm

Ta körkort på Södermalm i Stockholm

Eriksdals trafikskola Södermalm erbjuder en gedigen körkortsutbildning som i huvudsak går ut på att utbilda säkra, trygga och medvetna förare i enlighet med Sveriges nollvision. Går du i körkortstankar så är alltså Eriksdals trafikskola Stockholm platsen för dig, vi står redo för att hjälpa dig till att nå det målet. Alla körkortspaket kan användas som intensivkurs det vill säga att du bestämmer själv hur intensivt du vill köra.

Körkortserbjudande 1

8 Körlektioner ENDAST 3,495:-

Körkortserbjudande 2

22 Körlektioner ENDAST 10,295:-

Testlektion med Eriksdals trafikskola Södermalm

Att ta en testlektion med detta unika erbjudande ger dig en möjlighet att testa dina kunskaper i att köra bil, samtidigt får du en gedigen utvärdering och bedömning av en välutbildad trafiklärare som kan sin sak. Starta din resa till körkortet hos Eriksdals trafikskola på Södermalm och gör det redan idag för att säkra din plats!

Drömmer du om körkort

Drömmer du om att ha körkort så har du hittat helt rätt, Eriksdals trafikskola Södermalm förverkligar människors drömmar. Vi vill att du ska känna dig lugn och säker bakom ratten och även med vår hjälp och stöd längs hela vägen. Låt oss tillsammans ta dig igenom alla steg du behöver för att få ditt körkort utan oro eller stress på vägen. Med all vår kunskap och erfarenhet i branschen så har vi på Eriksdals trafikskola Södermalm alla förutsättningar som krävs för att du ska bli den chauffören som alla förväntar sig. Varmt välkommen till Eriksdals trafikskola Södermalm!

Bäst trafikskola Södermalm

Letar du efter att hitta den perfekta trafikskolan på Södermalm? Då kan du äntligen sluta leta! Vår körkortsutbildning håller mycket hög kvalitet och som även har fått toppbetyg från våra tidigare elever! Ta det första steget mot din körkortsdröm och anmäl dig till oss nu.

Eleven i fokus

Vår strävan är att du som elev alltid ska trivas hos oss och erbjuder därför en individanpassad körkortsutbildning utefter varje individs behov. Genom en god kommunikation tror vi ska leda till att din prestationsförmåga ökar.

Körkortspaket för en helhetslösning

Ta körkortet med en komplett helhetslösning – våra körkortspaket har allt du behöver! Vi erbjuder inte bara körlektioner, utan även stöd och tips för att du ska känna dig helt trygg bakom ratten. Vi har också en rad olika körkortspaket att välja mellan, så du kan hitta det som passar just dig och dina behov bäst.

Tveka inte att ta hjälp ifrån oss som har tidigare erfarenhet och kan hjälpa dig med hjälp av en kortare behovsanalys om du är osäker. Dessutom ingår allt du behöver för att klara av både teoriprov och körprov i vårt paket. Ta steget mot att bli en säker och självsäker förare med vårt Körkortspaket idag!

Körkortspaket 1

10 Körlektioner
Riskutbildning 1
Riskutbildning 2
Digital teoriutbildning
Obegränsade datatester
Detta körkortspaket är anpassat för den som har goda kunskaper av bilmanövrering och körning i trafik

Körkortspaket 2

20 Körlektioner
Riskutbildning 1
Riskutbildning 2
Digital teoriutbildning
Obegränsade datatester
Detta körkortspaket är anpassat för den som har grundkunskaper av bilmanövrering.

Körkortspaket 3

30 Körlektioner
Riskutbildning 1
Riskutbildning 2
Digital teoriutbildning
Obegränsade datatester
Detta körkortspaket är anpassat för nybörjare alltså förare utan tidigare erfarenheter.

Rekommenderad trafikskola på Södermalm

Vi på Eriksdals trafikskola Södermalm är stolta över att vara den rekommenderade trafikskolan på Södermalm. Med fina omdömen från både reco och tidigare elever får vi i genomsnitt höga betyg på 4,7 av 5. Vårt mål är att ge dig en trygg och lärorik utbildning för att du ska kunna ta ditt körkort på ett säkert och effektivt sätt.

Trygg och säker trafikskola Södermalm

Eriksdals trafikskola Södermalm ser det som en förutsättning för att lyckas ta B-körkort hos oss. Alltså att alla ska kunna trivas och känna ett stort lugn och förtroende för oss som trafikskola i Stockholm såväl som trafiklärare. Vi har en individanpassad körkortsutbildning vilket innebär att vi specialanpassar utbildningen utefter dina behov.

Personlig utbildningsplan

Personlig utbildningsplan är oerhört viktigt där vi genom att lägga ett schema fylla i utbildningskort efter varje lektionstillfälle kan steg för steg kan följa din väg till att nå det slutgiltiga målet.

Ta körkort billigt

Det som utmärker oss till att nå våran vision att bli den bästa trafikskolan Södermalm och i Stockholm är att vi har högt uppsatta mål det vill säga ditt körkort till bästa möjliga pris som är möjligt.

Körskola Södermalm

Södermalm är alltså platsen du ska ta dig till om du letar körskola i Stockholm. Trafikskolans position gör att det är lätt att ta sig till oss för samtliga personer i Stockholmsområdet och på Södermalm. För att kunna tillgodose våra elever och även kunna hjälpa fler som vill ta körkort så erbjuder vi numera körkortsutbildning på både svenska och engelska, vi garanterar dig som elev att vi alltid gör vårt yttersta för att på ett pedagogiskt sätt lära dig att köra bil utefter de krav som vi tillsammans med trafikverket och samhället ställer på samtliga som framför ett fordon.

Både trafikverket, samhället och även vi som trafikskola på Södermalm ställer höga krav på alla som ska köra bil det vill säga se till att alla ska:

  • Följa lagar och regler i trafiken
  • Framföra sitt fordon på ett lugnt och säkert sätt
  • Mer om Eriksdals trafikskola Södermalm

    Vi vill att din körkortsutbildning blir så bra som möjligt för alla parter. Vi är den trafikskola på Södermalm som förverkligar dina drömmar det vill säga se att du tar ditt körkort och på vårat pedagogiska sätt att lära ut kommer vi tillsammans se till att din dröm blir till verklighet.

    Trafiksäkerhet är även väldigt viktigt för oss på våran körskola Södermalm vilket präglar vårat sätt att arbeta på.

    Slutligen vill vi på Eriksdals trafikskola Stockholm påtala att du som elev inte har några transportsträckor till våra övningsområden utan de sker alltså i direkt anslutning till vår trafikskola där vi börjar med grunderna. Sist men inte minst vill vi önska dig välkommen till oss.