Trafikskola Södermalm

Trafikskola Södermalm finns till för dig som vill ta körkort. Vi är en trafikskola som på ett pedagogiskt och proffessionellt sätt lär dig att köra bil på ett tryggt och säkert sätt.

Välkommen till trafikskolan på Södermalm. Vi förverkligar dina drömmar och riktar oss till er som vill ta B-körkort.

Ta körkort Södermalm

Eriksdals trafikskola Södermalm erbjuder en gedigen körkortsutbildning som i huvudsak går ut på att utbilda säkra, trygga och medvetna förare i enlighet med Sveriges nollvision.

Går du i körkortstankar så är alltså Eriksdals trafikskola Stockholm platsen för dig, vi står redo för att hjälpa dig till att nå det målet.

Drömmen om körkort

Vår trafikskola Södermalm förverkligar människors drömmar om körkort. Att genom ett körkort slippa vara beroende av andra för att kunna ta dig till olika platser.

För att få köra bil och få den frihetskänsla som det medför så innebär det även ett stort ansvar för dig. Trafikverket och samhället ställer höga krav på alla som kör bil att följa alla trafikregler som råder och att man framför sitt fordon på ett lugnt och säkert sätt.

Med alla våra år av kunskap och expertis i branschen så har vi på Eriksdals trafikskola Södermalm alla förutsättningar som krävs för att du ska bli den chauffören som alla förväntar sig. Det är viktigt och helt avgörande för att våran verksamhet som trafikskola ska fungera därför är det något vi jobbar extremt hårt för.

Körskola Södermalm

Vi ser det som en förutsättning för att lyckas ta B-körkort hos oss att alla ska kunna trivas och känna ett stort lugn och förtroende för oss som trafikskola och trafiklärare. Vi har en individanpassad körkortsutbildning vilket innebär att vi specialanpassar utbildningen utefter dina behov.

Därmed så erbjuder vi körkortsutbildning på både svenska och engelska, vi garanterar dig som elev att vi alltid gör vårt yttersta för att på ett pedagogiskt sätt lära dig att köra bil utefter de krav som vi tillsammans med trafikverket och samhället ställer på samtliga som framför ett fordon.

Att känna trygghet och avslappnad innan du sätter dig bakom ratten är något vi jobbar hårt för vilket i slutändan leder oss mot det slutgiltiga målet det vill säga ditt körkort. Självklart är vi också medlemmar i STR – Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, vi ser det som en kvalitetsmärkning och något som våra elever kan lita på.

Trafiksäkerhet är väldigt viktigt för oss på våran körskola Södermalm vilket präglar vårat sätt att arbeta på.

Eriksdals körskola Södermalm sätter alltid våra elever i fokus och låter dig efter varje avslutad lektion utvärdera hur upplevelsen var för just dig och eventuellt ge synpukter på hur vi som trafiklärare kan förbättras om så är fallet. Därefter ger trafiklärarna på Eriksdals trafikskola Södermalm sin syn på lektionen och genom det lägger vi upp en plan för nästkommande körtillfälle. 

Södermalm är alltså platsen du ska ta dig till om du letar trafikskola Stockholm. Trafikskolans position gör att det är lätt att ta sig till oss för samtliga personer i Stockholmsområdet och på Södermalm.

Du som bor utanför Stockholm är givetvis  även ni välkomna. Genom vårat goda rykte och våra recensioner från våra tidigare elver som vi på Eriksdals trafikskola Södermalm har utbildat hoppas vi att trafikskolan även kan nås även för er. Du kan se alla våra recensioner nedan eller genom att besöka recos hemsida.

Bäst trafikskola Södermalm

Det som utmärker oss till att nå våran vision att bli den bästa trafikskolan Södermalm och i Stockholm är att vi har högt uppsatta mål det vill säga ditt körkort till bästa möjliga pris som är möjligt.

Vår strävan är att du som elev alltid ska trivas hos oss och erbjuder därmed en individanpassad körkortsutbildning utefter varje individs behov. Vi tror på att genom en god kommunikation med varandra ska leda till att din prestationsförmåga ökar.

Vi vill att din körkortsutbildning blir så bra som möjligt för alla parter. Vi är trafikskolan Södermalm som förverkligar dina drömmar om körkort och på vårat pedagogiska sätt att lära ut kommer vi tillsammans se till att din dröm blir till verklighet. 

Vi på Eriksdals trafikskola Södermalm har ett brett utbut av körkortspaket och andra valmöjligheter för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för just dig beroende på hur långt du har kommit i din körkortsutbildning. Se vårat urval under trafikskola Södermalm.

Personlig utbildningsplan där vi genom att fylla i utbildningskort efter varje lektionstillfälle kan steg för steg kan följa din väg till att nå det slutgiltiga målet. 

Slutligen vill vi på Eriksdals trafikskola påtala att du som elev inte har några transportsträckor till våra övningsområden utan de sker i direkt anslutning till vår trafikskola där vi börjar med grunderna. Sist men inte minst vill vi önska dig välkommen till oss.