Köpvillkor för Eriksdals Trafikskola

Följande villkor gäller för Eriksdals trafikskola:s försäljning i Sverige över internet till konsument.

  • Inköpta paket är giltiga i 10 månader från inköpsdatum därefter ingen återbetalning
  • Erbjudanden kan ha annan giltighetstid då dessa är mera rabatter på

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med Nets Payment Services. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser för att ta körkort

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.

Fraktkostnad tillkommer alltid om beställningen avser en vara som ska skickas till kund. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta. Leverans och frakt Du får dina varor inom 3-5 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning.

Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 75 kr per order.

Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad. Paket som inte hämtas ut Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 75 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten. Ångerrätt/retur.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

Återbetalning Du kan närsomhelst välja att avsluta din körkortsutbildning men då förbehåller vi oss rätten till att i första hand få möjligheten att reda ut eventuella oegentligheter alltså innan en återbetalning i pengar blir aktuellt.

Har man ingått ett avtal med Eriksdalstrafikskola AB och fortsatt vill avsluta sin körkortsutbildning och således kräver återbetalning för outnyttjade lektioner gäller följande.

Avslutar man 1 månad innan påbörjad användning av körlektioner återbetalas 75% av kvarstående saldo.&nbsp;<br />Avslutar man 2-3 veckor innan påbörjad användning av körlektioner återbetalas 50% av kvarstående saldo.

Avslutar man 1 vecka eller senare innan påbörjad användning av körlektioner återbetalas endast 25% av kvarstående saldo.

Påbörjad körkortutbildning En påbörjad användning av körlektioner räknas från det att den första körlektionen är inbokad alltså inte när körlektionen har genomförts.

Vid köp av fler körlektioner som sträcker sig över två eller fler körkortspaket räknas dessa vara påbörjade enligt följande mall.

Körkortspaket 1

Vid fallet av 5 lektioner i saldot där 1-5 lektioner har bokats så räknas det som påbörjad användning.

Körkortspaket 2

Vid fallet av 5 lektioner i saldot där 6-10 är inbokade så räknas det som påbörjad användning och så vidare.

Köpvillkor e-handel 2013-11-19

För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Eriksdals trafikskola att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Kostnaden för retur av beställd vara bekostas av dig. Varan/varorna ska returneras till adressen där trafikskolan är registrerad på vid retur/ångerköp krävs följesedel, kvitto eller ordernummer. Retur får inte ske mot postförskott. Vid transport från oss till dig står vi ansvaret för om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Vid transport från dig till oss står du risken för varan. Detta innebär att om varan kommer bort eller skadas under transporten till oss ansvarar du för detta. Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp.

Detta innebär att vi sätter tillbaka köpesumman med avdrag för vår fraktkostnad på samma kort som du använde vid köpet inom 30 dagar från det att vi mottagit din retur alternativt, om det gäller köp av tjänst, ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Avbeställning Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har du möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon. Behandling av personuppgifter I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Eriksdals trafikskola registrera samband med beställningen.

Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.

Presentkort

Vid inköp av presentkort så är giltighetstiden i regel 12 månader om inget annat anges.

Reklamation

Eriksdals trafikskola tillämpar STR:s reklamationspolicy. Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd www.str.se.